Segítünk!

Nem vagy tisztában a kockázatos szexuális tevékenységekkel, vagy volt egy kis kalandod, és megbeszélnéd valakivel, hogy mi aggaszt? Állandó partnered van, de ő nem akar elmenni veled a HIV-szűrésre, és szeretnél segítséget kapni, hogy meggyőzhesd őt? Nem szoktál beteg lenni, de mostanában több olyan tüneted volt, amelyek akár a HIV-fertőzés jelei is lehetnek, és erről beszélnél egy hozzáértővel? Tudjuk, hogy rengeteg ilyen és ehhez hasonló kérdésed adódhat a HIV-vel kapcsolatban.

Ne hidd, hogy ha problémád van, azt egyedül kell megoldanod! Bármilyen kérdéseddel, gondoddal, aggodalmaddal mindig tudsz kihez fordulni. A Háttér Társaság éjjel-nappal működő HIV-vonalán, a +36 1 6-333-455-ös számon felkészült szakemberek válaszolnak a HIV-vel kapcsolatos összes kérdésedre, és segítenek eloszlatni a félelmeidet.

Természetesen telefonon is anonim maradsz, így kapsz tájékoztatást és tanácsot, tehát emiatt sem kell aggódnod. Jó tapasztalatod volt egy szűrőhelyen, és ezt másokkal is megosztanád? Esetleg rossz élmény ért, és nem szeretnéd, hogy mással is ez történjen? Írd meg nekünk, hogy mi is megoszthassuk! info@hivszures.hu

A betegséggel és a terápiás lehetőségekkel kapcsolatos további információért kérjük, fordulj kezelőorvosodhoz.

Referenciák:

 1. HU_HIV-https://www.hiv.gov/hiv-basics/staying-in-hiv-care/hiv-treatment/hiv-treatment-overview
  Utolsó felkeresés dátuma: 2019.11.18.
 2. http://neak.gov.hu/data/cms1023073/EU_tamogatasi_lista__2019_05_01.pdf?query=t%C3%A1mogat%C3%A1si%20lista / Országos Egészségbiztosítási Pénztár: Ártámogatási Főosztály; Az emelt, kiemelt indikációhoz kötött támogatási kategóriába tartozó betegségcsoportok,indikációs területek és a felírásra jogosultak köre, Érvényesség kezdete 2019.05.01. www.oep.hu/gyogyszer
 3. http://www.testingweek.eu/why-test
 4. https://www.antsz.hu/felso_menu/temaink/jarvany/hivaids/HIV_adatok/HA_2019_II
 5. https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/hiv-aids
  Utolsó felkeresés dátuma: 2019.11.18
 6. https://anonimaids.hu/szolgaltatasaink/szures/
 7. https://www.hivguidelines.org/antiretroviral-therapy/when-to-start-art/#tab%20
 8. https://www.cdc.gov/hiv/testing/index.html

Impresszum
Köszönjük, hogy a www.hivszures.hu weboldalon felhasználhattuk a Háttér Társaság, a Civil AIDS Fórum és az Anonim AIDS Tanácsadó Szolgálat írásos anyagait.
Az oldal kezelője:
PR-ego Kommunikációs Ügynökség
1054 Budapest, Széchenyi utca 1/A
Adószám: 23914306-2-41
+36 30 500-5221
PR-ego Kft. – Minden jog fenntartva.
Az oldalon szereplő anyagok átvétele, utánközlése – részben vagy egészben – csak a jogtulajdonos írásos engedélyével lehetséges.
_
A weboldalt a Digital Capital készítette.